En lördag i STHLM?

Lutar åt att det blir en helg i Stockholm för min del :D
Strandparty hela lördagen, sen ligga deckad hela söndagen hehe!

Var bara det jag ville berätta, läs mer här under...

--- --- --- --- --- 



Den 27 juni återförenas vi alla för att festa och ha skoj på en paradisstrand i stockholmsregionen med världens skönaste partycrowd. Vi kommer samla en trupp av grymma djs och artister för att se till att dagen får det bästa tänkbara soundtracket. 

På plats kommer finnas kockar som grillar, livekonst, happenings, kylda drycker, massor av kärlek och det hetaste sällskap du kan finna.

Allt kommer sändas live över hela världen med ljud och bild. Bilden begränsad till dansgolvet och till instillationer så ni som vill ha lite privacy på er filt behöver inte oroa er.

Leta fram den snyggaste bikinin eller badshortsen, ta med dina allra bästa vänner och ladda för en sprudlande kittlande rolig dag tillsammans.

Tillsammans handlar om concious clubbing. 

Det betyder att vi samverkar med naturen omkring oss och inte skräpar ner, möter övriga besökare med ett leende och lämnar problem och negativ energi utanför festen. 
Vill du inte ha kul, stanna hemma. Tillsammans handlar om vila ifrån allting tråkigt och att glädjas med andras glädje. Frigörande glädje ur dans under solen och av möten med andra människor gör att du kan återvända till vardagen med en fräsch solbränna, kanske något kilo lättare av all dans, stärkt och fylld av god energi. 

Denna gång uppmärksammar vi skogen och framför allt de tropiska regnskogarna. Ett hem för miljontals liv, allt från unika växter och insekter till människor och fåglar. 
De stora skogsområdena i världen har skapats inte bara för att vara bostad åt många varelser utan också för att göra syre av koldioxid. Dessutom så är skogen hela världens apotek med mängder av helande växter och läkande droger från svampar och djur.
Därför är det extra viktigt för dig som normalt sätt inte är engagerad av miljöfrågor att också agera. Det finns idag möjlighet att köpa skog för att på så vis bevara skogen från kommersiella kortsiktiga och efterblivet giriga intressen. 

Stöd organisationer som arbetar för att stoppa skövlingen eller agera själv! Skogen är skapad för oss alla.

All vår kärlek.

Efterfest kommer arrangeras.


Kolla in Alex fantastiska bilder från förra eventet:

http://www.al3x.nu/images/fest/Tillsammans/090530/index.html

The deep Blue the Lost borders... 
Sounds disappear into infinity. 
We feel free in our movement, 
free in our soul...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0